Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
Od ceny
21,4 EUR
PopisBezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou...
Kompletná špecifikácia
suggest_and_mic.only_one_prod
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 v kategórii led pás môžete kúpiť v e-shope Ledv.sk za výhodnú cenu 21,4 EUR.
Detailný popis produktu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
SkladomTovar na sklade
Cena produktu21,4 EUR
Pre detailné parametre Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 navštívte Ledv.sk
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 – všetko, čo potrebujete vedieť vrátane hodnotenia a recenzií
Bezdrôtový, stenný, dotykový ovládač - regulácia svetelnosti, ovládanie zdroja svetla s CCTIba ovládač! Na prevádzku je potrebný aj ovládač pre skupinovú zónu CCT. Celkovo je možné ovládať 4 samostatné CCT LED skupiny (zóny).S pomocou ovládača sú dostupné nasledujúce funkcie:- Zapnutie a vypnutie (hlavný vypínač pre každú skupinu).- Regulácia svetelnosti (dokonca aj samostatne pre každú zónu).- Nastavenie teploty farby od chladnej bielej po teplú bielu (CCT).- Automatická oneskorená funkcia vypnutia (60s).- Zapnutie a vypnutie pre každú skupinu (zónu).
Cenové porovnanie led pás
Najvýhodnejšie ponuky v kategórii LED pás nájdete podľa ceny.
Najčastejšie otázky ohľadom produktu Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2
❓ Aký je cenový rozsah Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2?
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 kúpite už od 21,4EUR v obchode Ledv.sk.
❓ Kde je Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 práve vo výpredaji?
Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 je momentálne skladom v Ledv.sk.
❓ Môžem Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 získať ešte dnes?
Najrýchlejšie zistíte skladovú dostupnosť Bezdrôtový , sieťový , 4 kanálový , nástenný , dotykový , riadiaci zdroj , pre CCT svetelný zdroj , Miboxer (Mi-Light) , T2 na stránkach Ledv.sk.